Vormgeving

Jij bent een creatieve ondernemer die klaar is om zichzelf of zijn merk te laten zien aan de buitenwereld. Je zit boordevol goede ideeën maar mist nog iemand die de vertaalslag kan maken naar een concreet product.

Webdesign

Social Media

Grafische vormgeving

Webdesign

Als onderneming kun je eigenlijk al niet meer zonder een website. Het is dé manier om aan de wereld te laten zien dat jij bestaat. Natuurlijk wil je ook opvallen tussen alle andere bedrijven. Daarom is het belangrijk dat jouw website past bij jouw organisatie en aansluit op jouw doelgroep.

Bekijk meer

Social Media

Tegenwoordig speelt social media een steeds grotere rol bij het werven van je klanten. Het is steeds gebruikelijker dat een potentiële klant eerst jouw Instagram ziet, dan dat hij of zij zomaar jouw website tegen komt. Eigenlijk zijn jouw sociale kanalen dus een soort online visitekaartje. Het is dan niet verkeerd om deze er op en top netjes uit te laten zien, toch? Dit kan bijvoorbeeld door een speciale branding voor jouw Instagram pagina. Denk hierbij aan een passend kleurenpallet, 'highlight' covers, posts met quotes, en zo nog veel meer!

Bekijk meer

Grafische vormgeving

Als grafisch ontwerpster en illustrator voorzie ik jou graag van de allermooiste en meest passende vormgeving, of dit nu in de vorm van een logo, huisstijl, visitekaartje, illustratie of zelfs een CV is. Ik ga heel graag voor jou aan de slag!

Bekijk meer

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?