Fotografie voor particulieren

Met z’n allen, alleen, voor een bijzondere gelegenheid, gewoon zomaar of om de liefde te vieren. Ik leg dit graag vast.

Portretten

Trouwerij

Huisdieren

Portretten

Vind jij het eng om voor de camera te staan?
Ik hou ervan om mensen te fotograferen en te laten stralen voor de camera. Ik streef ernaar om het mooiste uit jou te halen en dit vast te leggen. Ik zie het als mijn taak om door middel van mijn camera jou zelfvertrouwen te geven, zodat je jezelf durft te laten zien: als ondernemer, als bruid, als moeder, als vrouw, als dochter, als vriendin, maar vooral, als jezelf.

Trouwerij

Jullie gaan trouwen.. Gefeliciteerd! Jullie kunnen nu beginnen met alle leuke dingen regelen. Een mooie locatie, een leuke ambtenaar, de kapper, visagie, en natuurlijk de jurk… En om jullie dag in beeld te brengen en een waanzinnige herinnering voor de rest van jullie leven te verzorgen: De bruidsfotograaf.

Een trouwdag duurt maar één dag. Dat is kort, en daarom wil ik ervoor zorgen dat jullie deze dag steeds opnieuw kunnen beleven door een volledige trouwreportage te leveren.

Huisdieren

Nieuw gezinslid er bij of gewoon spontaan als cadeau.
Wanneer je je huisdier op de foto laat zetten weet je in ieder geval dat je leuke, spontane foto's krijgt!

Voor de viervoeters onder ons, want die horen er ook gewoon bij!

Lisa heeft prachtige foto’s gemaakt van onze dag. Lisa heeft een rustige houding wat veel vertrouwen geeft. Ze is flexibel en goed bereikbaar. De foto’s hebben we digitaal ontvangen. Met als kers op de taart kregen we ook een aantal foto’s afgedrukt in verschillende formaten en kleuren. Een erg leuke variatie!

Familie BosmaWedding

Lisa wist precies foto's te maken waardoor gasten alvast een hele goeie sfeerimpressie kregen voor onze opening. Ze heeft hele goeie ideeën en weet precies wat ze op de camera moet zetten. De foto's waren echt super mooi en we gebruiken ze nog steeds voor de website.

Ingrid en DebbyEethuis Simple

Lisa heeft een stijl die ons enorm aanspreekt, mooie warme sfeerfoto's die toch een stoere uitstraling hebben. We zullen haar zeker weer vragen voor foto's van onze producten.

Peter van der WerfRoegDecor

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?