Fotografie voor ondernemers

Sfeerfotografie

Productfotografie

Portretfotografie

Sfeerfotografie

Goede foto’s van jou en jouw bedrijf zorgen ervoor dat de klant eerder jouw producten zal aanschaffen. Tijdens een sfeerfotografie shoot leg ik in een paar uur tijd jouw bedrijf in alle aspecten vast. Denk aan beelden waarbij jij aan het werk bent met jouw producten en aan beelden van jouw werkplek. Maar ook de momenten dat je lekker aan het genieten bent van een kopje koffie en de plek waar jij jouw producten mooi tentoon hebt staan.

Productfotografie

Je bent op zoek naar iemand die foto's van jouw producten kan maken. Ik schiet de producten in een fijne sfeer en creëer een geheel door dezelfde kleuren en materialen te gebruiken.

Portretfotografie

Geen saaie en stijve foto’s. Foto’s voor jouw bedrijf horen gewoon fris, eigen en alles behalve saai te zijn. Het is namelijk de ultieme kans om jou en je bedrijf te laten zien!

Met deze shoot maak ik een eenmalige portret reportage van jou.

Lisa wist precies foto's te maken waardoor gasten alvast een hele goeie sfeerimpressie kregen voor onze opening. Ze heeft hele goeie ideeën en weet precies wat ze op de camera moet zetten. De foto's waren echt super mooi en we gebruiken ze nog steeds voor de website.

Ingrid en DebbyEethuis Simple

Lisa heeft een stijl die ons enorm aanspreekt, mooie warme sfeerfoto's die toch een stoere uitstraling hebben. We zullen haar zeker weer vragen voor foto's van onze producten.

Peter van der WerfRoegDecor

Gezellig een kopje koffie drinken & ideeën bespreken?